İlkay Hukuk Bürosu Ankara

İlkay Hukuk Bürosu Ankara

İlkay hukuk bürosu Ankara Adliyesi yanında Strazburg caddesi girişinde branşlaşmış departmanlar ile hizmet sunmaktadır.
2006 yılından beri kurumsal hizmet sunmayı amaçlayan büro 12 avukat 7 yardımcı personeliyle çalışmaktadır.
Strazburg caddesinde Birlik İş Merkezinde ^katın tamamında yaklaşık 500 metre kare alanda çalışmalarına devam etmektedir.



Ankara da hukuki süreçler konusundan profesyonel destek almak ve deneyimli avukat kadrosuyla yargı önünde en iyi şekilde temsil etmek için ihtiyacınız olan avukat telefon numaraları olarak 0312 995 02 02 veya 0545 229 2505 rakamlarını randevu alabilirsiniz.. 

0312 995 02 02 veya 0545 229 2505 avukat telefon numaraları aradığınızda 15 yıla yaklaşan tecrübesi ile deneyimli ve etkili çözümler üretebilen avukat kadrosuyla İlkay Hukuk Bürosu ile iletişime geçmiş olacaksınız.



Avukat telefon numaraları merak edilmesi halinde telefonlar çıkarılmıştır.

Kanunlar tarafından belirlenen hükümler çerçevesinde yargı önünde gerçek ya da tüzel kişilerin haklarını savunan, hukuki süreçlerde danışmanlık hizmetleri verme yetkisine sahip kişilere avukat denir. Hukuk fakültesi diploması sahibi ve avukatlık stajını tamamlamış, 1136 Sayılı Avukatlık Kanunundan belirtilmiş diğer şartları sağlayan herkes avukatlık mesleğini icra edebilir. 

Kaliteli hizmet ve hukuki süreçlerde doğru yönlendirme talep edenler gerek yakın çevresinden gerekse internet üzerinden avukat numaraları temin edebilir. Avukat telefon numaraları aranmadan önce ilgili avukat ya da hukuk bürosu hakkında araştırma yapmakta fayda vardır. 

Aradığınız avukat sizin ihtiyacınız olan hukuk dalında hizmet veriyor mu, avukatın CV'si sizi tatmin ediyor mu, ulaşabilirseniz avukat yorumlarını okumanız sizin lehinize olacaktır.